بررسیها نشان داده است استفاده از فناوری واقعیت افزوده هنگام انجام فرایندهای درمانی موجب کاهش درد بیمار میشود.
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مطالعهای جدید که توسط گروهی از انجمن متخصصان ارولوژی اروپا انجام شده حاکی از آن است که استفاده از هدستهای واقعیت مجازی نقش مؤثری در کاهش درد بیماران هنگام انجام فرایندهای درمانی دارد. پزشکان این انجمن معتقدند خریداری و استفاده از این فناوری در مطبها و بیمارستانها میتواند عامل مؤثری برای تشویق بیماران به ادامه روند درمانی باشد.
برای ارزیابی نتایج استفاده از فناوری واقعیت افزوده پزشکان ۱۰۳ بیمار را به صورت مجزا و در دو گروه معین بررسی کردند. در یکی از این گروهها برای انجام فعالیتهای درمانی از هیچ فناوری استفاده نشد و در هر مرحله میزان درد اندازهگیری گردید ولی در گروه دیگر تمامی بیماران هدستهای واقعیت افزوده را روی چشم خود قرار دادند. در نهایت مشخص شد گروهی که از هدست استفاده کرده بودند به مراتب درد کمتری را هنگام درمان حس کردند.
محققان برای ارزیابی میزان درد معیارهای مختلفی مانند ضربان قلب، فشار خون و تغییرات ظاهری بدن را اندازهگیری کردند. متخصصان توصیه میکنند تصاویر به نمایش گذاشته شده برای بیماران شامل عکسها و موسیقی آرامشبخش باشد تا میزان هیجان و استرس بیمار تا حد قابل توجهی کمتر شود.